Værd at vide om Solaray

Er du på udkig efter kosttilskud, men er du i tvivl om, hvilket mærke du skal gå efter? Solaray er et godt bud, hvis du ønsker kosttilskud fra et af de førende og største brands på markedet. Læs med videre her og lær mere om Solaray.

Hvad tilbyder Solaray?

Solaray har i dag et godt sortiment af både vitaminer, mineraler, olier, urter og mælkesyrebakterier. Du kan kende de forskellige former for kosttilskud på farven af deres lag. Det vil sige, at hvert kosttilskud har et farvet låg. De er delt op på følgende måde:

  • Grønt låg – Det er en urt.
  • Hvidt låg – Det er vitaminer, mineraler, mælkesyre og fedtsyrer
  • Blåt låg – Det er en urteblanding
  • Lille låg – Det er en urteekstrakt

Takket være de farvede låg kan du nemmere finde rundt i de mange forskellige kosttilskud, som du kan vælge mellem. 

Derudover er det værd at have in mente, at kosttilskud fra Solaray er i en høj kvalitet. Solaray går nemlig højt op i, at deres kosttilskud består af de mest naturlige ingredienser, som de kan finde. Når det kommer til kosttilskud, er Solaray en af de største virksomheder på markedet. 

Derfor bruges de også en masse ressourcer på udvikling og forskning. Der bliver altså ikke gået på kompromis med kvaliteten. Samtidigt er alle kosttilskud fra Solaray også uden både gluten, laktose og kunstige tilsætningsstoffer.

I forhold til de mest populære kosttilskud fra Solaray kan der blandt andet nævnes: Solaray Mega B-stress, Solaray Magnesium Citrat, Solaray Multidophilus 24 og Solaray All Energy.