Sæt lækre ting på din ønskeliste

Der er minimum to gange om året, hvor du skal lave en ønskeliste. Det er til din fødselsdag og til jul. Men hvis du bliver gift, forlovet, har jubilæum eller lignende, så skal du lave mange flere ønskelister. 

Når du skal ønske dig noget, er det altid en god idé at sætte ting på ønskelisten, som er lækre. Sokker er eksempelvis ikke det mest inspirerende. Her finder du idéer til lækre ting, du kan skrive på din liste med ønsker.

Hyggeligt nips er altid rart

Du kan eksempelvis ønske dig noget hyggeligt og lækkert nips til din bolig. Det kan være, at du mangler nips på badeværelset, i soveværelset, i stuen, i gæsteværelset, i entréen eller et andet sted. 

Der er altid masser af steder, du kan placere forskellige former for nips. Og det er desuden værd at skifte noget af det ud en gang imellem. Du kan eventuelt kigge nærmere på diverse nips fra C’EST BON, som har et eksklusivt look med et strejf af boheme.

Ønsk dig dejligt sengetøj

Sengetøj, der er dejligt at smyge sig ned i om aftenen, koster en del. Hvis du bare har købt noget billigt sengetøj, så bør du ønske dig noget dejligt og blødt sengetøj, som du vil elske at sove i. Find frem til noget sengetøj i en stil, du godt kan lide, og som lover, at det er blødt og behageligt at sove i. 

Skal du lave mange ønskelister i år?

Hvis du rammer et år, hvor du skal lave mange ønskelister, kan det være svært at blive ved med at finde på noget. Men så kan du altid ønske dig oplevelser.